10&11

APRIL

2018

TT-HALL
ASSEN

Beursplein Midden-Drenthe

De afgelopen twee jaren heeft Midden-Drenthe de samenwerking gezocht met enkele andere plattelandsgemeenten, middels een collectief beursplein. Dit heeft geresulteerd in een prominent plein waar op beide dagen verschillende drukke activiteiten plaatsvinden. Het plein is inmiddels een vast ontmoetingspunt geworden voor de ondernemers uit de verschillende plattelandsgemeenten.

Dit jaar combineert Midden-Drenthe het middengedeelte met Aa en Hunze. Gemeenten en ondernemers uit Midden-Drenthe en Aa en Hunze hebben de mogelijkheid om zich rondom het terras te presenteren. Op het terras vinden op beide dagen verschillende bijeenkomsten plaats. Striethouldt Catering verzorgt de catering op het plein.

Deelnemen

Prijs is inclusief standbouw, vloerbedekking, verlichting, bedrijfsprofiel op website BCDD, 100 relatiekaarten per 6 m2 en het onbeperkt versturen van digitale uitnodigingen. 

Prijs is inclusief vloerbedekking, bedrijfsprofiel op website BCDD, 100 relatiekaarten per 6 m2 en het onbeperkt versturen van digitale uitnodigingen.

Presentatie vanuit gezamenlijke netwerkstand. De netwerkstand wordtvoorzien van statafels met barkrukken voor gezamenlijk gebruik. Als deelnemer heeft u exposure middels een hangende banner van 80 x 150 cm waar u zelf het ontwerp voor aanlevert. Na aanmelding ontvangt u de aanleverspecificaties. De banner wordt opgehangen aan het truss-systeem en kunt u na de beurs meenemen. (Bij deze deelnamevorm is het alleen mogelijk om klein-promotiemateriaal mee te brengen, geschikt voor op de statafels zoals flyers, brochures en visitekaartjes.)

Cateringpakket € 92,50

Bij de deelname is een minimale afname van één cateringpakket (€ 92,50) per standhouder verplicht. Dit pakket bestaat o.a. uit 30 consumptiemunten, een warme maaltijd, een lunch, soep met broodje en gedurende beide dagen verschillende koude en warme hapjes. Het cateringpakket kan naar wens worden uitgebreid.

Inschrijving standhouder

Contact

050 525 89 99

050 525 86 50

info@bcdd.nl

Twitter

LinkedIn

PRIVACY DISCLAIMER

a wwwanted website NAAR BOVEN