10&11

APRIL

2018

TT-HALL
ASSEN

Innovatie Plein

Kennis en innovatie staan voor een sterk bedrijfsleven en zijn onmisbaar voor economische groei. Tijdens de Bedrijven Contact Dagen Drenthe willen we daarom een doorsnede laten zien van diverse innovatieve ontwikkelingen in Drenthe en omgeving. Dat doen we door middel van het Innovatie plein. Het plein is gesitueerd op een centrale plek op de beursvloer, nabij de gemeente Assen / Groningenen de Ondernemersfabriek Drenthe. Op het plein kan kennis worden gemaakt met innovatieve bedrijven, start-ups en kan informatie worden verkregen over innovatie-ondersteunende maatregelen in Drenthe.

Deelnemers aan het Innovatieplein tonen haar innovatie en gaan in een klein theater de interactie met het publiek aan. Bedrijven kunnen zich als sponsor verbinden aan het Innovatieplein, standruimte reserveren nabij het Innovatieplein of een innovatietafel innemen.

Uitvoering

Het Innovatieplein is een open stand met een strakke, moderne uitstraling. In de stand is een klein theater verwerkt, met een capaciteit van circa 25 personen. Alle benodigde technische voorzieningen zijn aanwezig. Grenzend aan het sprekersgedeelte wordt een ruimte gereserveerd waar bedrijven een innovatietafel kunnen reserveren. Een stamtafel in aanwezig voor algemeen gebruik en informele contacten. Tegenover het theater is ruimte gereserveerd voor bedrijven en instellingen die graag met een eigen stand bij het Innovatieplein willen aansluiten.

Deelnemen

Innovatiepartner: 1495,- ex. btw.

Innovatiestand: 895,- per 6m2

Compleet opgebouwde stand aan de rand van het Innovatieplein. Prijs is incl. standbouw, vloerbedekking, naamsvermelding, verlichting, 100 relatiekaarten en onbeperkt digitaal uitnodigen. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om op beide dagen een (product)presentatie / workshop op het Innovatieplein te geven.

Innovatietafel: 695,- ex. btw.

Inschrijving standhouder

Contact

050 525 89 99

050 525 86 50

info@bcdd.nl

Twitter

LinkedIn

PRIVACY DISCLAIMER

a wwwanted website NAAR BOVEN