10&11

APRIL

2018

TT-HALL
ASSEN

Energieneutraal en Duurzaam Bouwen

Energieneutraal bouwen heeft de toekomst. In de komende jaren gaat Nederland steeds energiezuiniger bouwen, tot (bijna) energieneutraal in 2020. In Drenthe is men meer dan actief op dit gebied. Een goed voorbeeld hiervan is de onlangs getekende Drentse Energiedeal, door de provincie, gemeenten, woningstichtingen en tal van bedrijven . Ondertekening van deze deal was de start van de Expeditie naar volledig Energieneutraal Wonen in Drenthe in 2040.

Duurzaam Bouwen is het overkoepelende begrip waar duurzaamheid tijdens alle fasen centraal staat: zowel tijdens de ontwerpfase, de bouwfase en de gebruiksfase als bij de sloop. Besparing vind plaats o.g.v. energie, water en materialen, maar ook een gezond binnenklimaat, de hoeveelheid uitstoot en de hergebruik van materialen spelen een belangrijke rol.

Concept

Energieneutraal- en Duurzaam Bouwen zijn dan ook belangrijke pijlers tijdens de aankomende BCDD. Deze twee vakgebieden brengen we samen op een prominent beursplein. Het plein vormt een ontmoetingsplek voor iedereen die binnen dit vakgebied actief is, kennis wil inwinnen over nieuwe producten en ontwikkelingen én nieuwe samenwerkingen aan wil gaan.

Uitvoering

Het centrum van het plein bestaat uit een volledig opgebouwde, houten casco-huis met daaromheen de presentatieruimte voor de deelnemers. De binnenruimte met stamtafel wordt gebruikt voor het organiseren van activiteiten en dient tevens als uitvalsbasis naast de eigen presentatieruimte. Maximaal 9 bedrijven presenteren zich rondom het casco-huis met een bedrukte presentatiewand, statafel, barkrukken en eigen presentatieruimte. Daar omheen is ruimte voor bedrijven met een eigen stand.

Programma en marketing

Tijdens beide beursdagen vinden enkele gerichte bijeenkomsten en (panel)discussies plaats in de centrale ruimte van de stand, waar prominente bedrijven, instanties en personen uit het vakgebied voor uitgenodigd worden. Daarnaast wordt het plein volledig meegenomen in de publiciteitscampagne rondom de beurs, zoals in advertenties, op de website, via de nieuwsbrief, het beursprogramma en bij de digitale uitnodigingskaart. De volledige bouw- en toelevering in Drenthe wordt uitgenodigd voor een bezoek aan de beurs en het plein.

Deelnamepakket A, houten casco-huis € 1295,- ex. btw.

Deelnamepakket B, compleet opgebouwde stand van 12 m2: € 1950,- ex. btw

Volledig opgebouwde stand naast houten casco-huis (4x3 of 6x2), optimaal profiteren van faciliteiten en activiteiten in het huisje, logo-uiting op banner boven het plein, mee in de marketing van het plein, 200 relatiekaarten, onbeperkt online uitnodigen en bedrijfsprofiel op www.bcdd.nl.

Inschrijving standhouder

Contact

050 525 89 99

050 525 86 50

info@bcdd.nl

Twitter

LinkedIn

PRIVACY DISCLAIMER

a wwwanted website NAAR BOVEN