10&11

APRIL

2018

TT-HALL
ASSEN

Beursplein “Groningen Meets Drenthe”

Veel Groningse ondernemers kennen de aantrekkingskracht van het Drentse bedrijfsleven. Dat zagen we vorig jaar al terug tijdens de eerste editie van het Groningen Meets Drenthe Plein met liefst 30 deelnemende partijen.

Het succesvolle beursplein krijgt vanzelfsprekend een vervolg. Bedrijven en overheden uit de gehele provincie Groningen hebben de mogelijkheid om zich hierbij aan te sluiten en optimaal te profiteren van elkaars netwerk, activiteiten op het terras en de cateringfaciliteiten.

De beurs kent jaarlijks zo’n 325 standhouders, 10.000 zakelijke bezoekers in twee dagen en een inspirerend beursprogramma.

Concept

Ondernemers en gemeenten presenteren zich met een stand of met een netwerkpresentatie rond een ingericht terras. Op het plein is Hotel Restaurant Aduard als cateraar aanwezig zodat u eenvoudig en voordelig uw hapjes, drankjes en maaltijden kunt afnemen.

Activiteiten

Het terras leent zich uitstekend voor bijeenkomsten/netwerkactiviteiten welke op beide beursdagen worden georganiseerd. Daarnaast worden er mogelijkheden gecreëerd voor het geven van een presentatie, exclusief voor de deelnemers van het plein.

Deelnemen

Klik hier voor het pleindocument (PDF) en de deelnamemogelijkheden.

Aanmelden

Wilt u niet ontbreken, meld u dan aan via onderstaand inschrijfformulier of neem dan contact op via info@bcdd.nl / (050-5258999).

Voorlopige deelnemers: Vaktec uitzendorganisatie, Verbion Vloeren, Verbidak, Remon waterbehandeling, Farrows, Powersound, Hotel Restaurant Aduard, Meilof Riks, Virol, iWink.

Inschrijving standhouder

Contact

050 525 89 99

050 525 86 50

info@bcdd.nl

Twitter

LinkedIn

PRIVACY DISCLAIMER

a wwwanted website NAAR BOVEN