10&11

APRIL

2018

TT-HALL
ASSEN

Netwerk Noord Plein

Het Netwerk Noord Plein biedt starters, zzp'ers en kleine bedrijven de kans om voor slechts € 425,- ex. btw. een plek op de beursvloer te bemachtigen.

Als deelnemers beschikt u over een eigen netwerktafel en een hangende banner van 80 x 150 cm waar u zelf het ontwerp voor aan kunt leveren*. De banner wordt opgehangen aan het truss-systeem boven uw netwerktafel zodat deze geen ruimte in beslag neemt. Alle netwerktafels bevinden zich direct aan het gangpad. De prijs is inclusief 50 (papieren) relatiekaarten, het onbeperkt versturen van digitale uitnodigingen en een uitgebreid bedrijfsprofiel op de website van de Promotiedagen.

Let op: Om de uniformiteit te behouden is het alleen mogelijk om klein-promotiemateriaal voor op uw netwerktafel mee te brengen. Extra promotiemateriaal op de vloer is niet toegestaan.

Deelnemen: € 425,- ex. btw.

Er zijn 24 plekken beschikbaar op het Netwerk Noord Plein. Wilt u uw plek reserveren, vul dan onderstaand inschrijfformulier in.

Wilt u er 1 of 2 barkrukken bij, dan is dit mogelijk tegen een meerprijs van € 17,- per stuk.


* De aanleverspecificaties van de banner worden u na aanmelding per mail toegestuurd. De banner kunt u na afloop van de beurs meenemen.

 

Inschrijving standhouder

Contact

050 525 89 99

050 525 86 50

info@bcdd.nl

Twitter

LinkedIn

PRIVACY DISCLAIMER

a wwwanted website NAAR BOVEN