10&11

APRIL

2018

TT-HALL
ASSEN

« TERUG NAAR OVERZICHT

Bonte Wever, de

 

De Bonte Wever is een (all-in) accommodatie voor (sportieve) evenementen, zakelijke bijeenkomsten, beurzen en congressen. Desgewenst kan de organisatie, of delen er van door ons worden begeleid of zelfs overgenomen.

Er is een zaal van 2200m² die in verschillende afmetingen is in te delen en een semi overdekte buitenruimte* (ijsbaan in de wintermaanden) met een capaciteit voor maximaal tienduizend personen We beschikken over een 7-tal vergaderruimten, een professionele fitness, zwembaden, bowlingbanen, etc, etc..
Naast deze voorzieningen is er het 4*sterren hotel De Bonte Wever met 183 kamers, uitstekende faciliteiten en een frisse en moderne uitstraling.
Onze horeca biedt een breed scala aan diensten en arrangementen, van à la carte tot aan catering voor duizenden personen.

PR en Marketing
Onze professionele afdeling Marketing en Promotie kan desgewenst behulpzaam zijn bij de communicatie rondom uw evenement. Indien gewenst kunnen wij de promotie volledig voor u verzorgen, inclusief de vormgeving, dtp-werkzaamheden en het drukken en verspreiden van de materialen.

 

Adres- & Contactgegevens

Bonte Wever, de

Stadsbroek 17
9405 BK ASSEN

PRIVACY DISCLAIMER

a wwwanted website NAAR BOVEN