10&11

APRIL

2018

TT-HALL
ASSEN

« TERUG NAAR OVERZICHT

Smiled Lighting

Standnummer 274

SmiLED staat synomien voor een groene leefstijl en is van mening dat het groen aankleden van een bedrijf of instelling niet duur hoeft te zijn. Dit bewijzen wij door onze kwalitatief hoogstaande producten voor gunstige prijzen.

Voor bedrijven is het zowel uit maatschappelijk als uit zakelijk oogpunt belangrijk om actief invulling te geven aan het thema duurzaamheid.
Het maatschappelijke belang van het zuinig omgaan met energie en het verminderen van de CO2-uitstoot is groot. Daarnaast stellen opdrachtgevers op dit gebied in toenemende mate eisen aan hun leveranciers. Wie maatregelen neemt om zijn CO2-uitstoot te verminderen of compenseren, behaalt met led dus vaak in twee opzichten voordeel.

LED verlichting is duurzame verlichting, in heel veel opzichten. Onze LED verlichting is tot wel 90% energiezuiniger dan traditionele lampen met dezelfde lichtopbrengst. LED-lampen gaan langer mee en zijn ze bijzonder sterk. U hoeft dus niet meer zo vaak lampen te vervangen, hebt minder afval, bespaart energie en houdt op de lange termijn heel veel geld over.

Adres- & Contactgegevens

Smiled Lighting

Handelsweg 30-32
9482 WE Tynaarlo

PRIVACY DISCLAIMER

a wwwanted website NAAR BOVEN