10&11

APRIL

2018

TT-HALL
ASSEN

« TERUG NAAR OVERZICHT

New Nexus Mobile

Standnummer 269

Wij stellen ons graag aan u voor.

New Nexus Mobile is gespecialiseerd in het ontwikkelen van complete en complexe mobiele toepassingen van concept tot eindproduct en onderhoud. Zo werken wij aan innovatieve projecten voor toonaangevende klanten als o.a. Philips, RDW, Vitens, Menzis en Wehkamp.
Door onze jarenlange ervaring in applicatie-, gegevensintegratie en softwareontwikkeling en onze efficiënte werkwijze, zijn wij in staat om applicaties van hoge kwaliteit te ontwikkelen en de klant van de beste oplossing te voorzien. We combineren ‘old-school’ gedegen software ontwikkeling met ‘new-school’ ideeën, technologieën en toepassingen. De werelden van ervaren business consultants en die van jonge creatieve app ontwikkelaars worden bij New Nexus Mobile bij elkaar gebracht.
Binnen deze samenstelling heeft New Nexus Mobile ook de rol van innovatieve partner voor enkele van onze klanten gekregen. Wij vertalen de ideeën die de klant bedenkt voor haar producten in mobiele toepassingen. Wij zetten diverse technieken in om de processen te optimaliseren zoals digitale handteken functie, flexibele OCR & barcode scan en communiceren o.a. met iBeacons, firmware communicatie, domotica toepassingen, sensor technologieën, back-end systemen.

Daarnaast investeren we continu in productontwikkelingen en verbeteringen van het app ontwikkelproces. De dienstverlening van New Nexus Mobile is gericht op maatwerk B2B/B2C oplossingen, consultancy werkzaamheden op het gebied van mobiele toepassingen, consultancy op security van u web en app omgevingen, het functioneel en technisch testen van applicaties, het detacheren van app ontwikkelaars en het in beheer nemen van apps.
We willen samen met onze klanten apps neerzetten die een meerwaarde creëren voor interne bedrijfsproces en/of klanten benadering en koppelen waar dit kan met bestaande back-end oplossingen van de klant of zetten deze volllidg voor u neer.

Met onze drive, flexibiliteit en ons oog voor design zorgen wij altijd voor de beste oplossing. En dat is uiteindelijk waar het om gaat.

Bekijk onze website op www.newnexusmobile.nl

Wij helpen u graag.

Team New Nexus Mobile
Tel: (31) 0592-266050
info@newnexusmobile.nl
Commercieel manager Ronald Eissens 0624221218 | reissens@newnexusmobile.nl

Adres- & Contactgegevens

New Nexus Mobile

Handelsweg 6-8
9482 WE Tynaarlo

PRIVACY DISCLAIMER

a wwwanted website NAAR BOVEN