10&11

APRIL

2018

TT-HALL
ASSEN

« TERUG NAAR OVERZICHT

JenS Security BV

Standnummer 106

Welkom bij JenS Security

Bij JenS Security bent u aan het juiste adres voor al uw wensen op het gebied van beveiliging. Wellicht wilt u beveiligers inhuren, maar het is ook mogelijk om gebruik te maken van onze videoregistratiekamer. Voor welke dienst u ook kiest: JenS Security is de beste keuze op het gebied van uw beveiligingsopdrachten.

Vestigingen

De hoofdvestiging van JenS Security is te vinden in Emmen. Daarnaast heeft het bedrijf nevenvestigingen in Hoogeveen, Assen en Coevorden. Het is dan ook deze regio waarop JenS Security zich richt. Heeft u een bedrijf in de regio waarvoor u professionele beveiliging nodig heeft? Of heeft u behoefte aan persoonsbeveiliging? Kies voor de professionele organisatie van JenS Security!

Diensten

Ons bedrijf biedt een breed scala aan verschillende diensten op het gebied van beveiliging. Zo bent u bij JenS Security aan het juiste adres voor objectbewaking, bezoekersregistratie, surveillancediensten, collectieve beveiliging van bijvoorbeeld een bedrijfsterrein en beveiliging bij recreatie- en horecaevenementen. Misschien kiest u liever voor bewaking op afstand? In dat geval maakt u gebruik van de videoregistratiekamer, van waaruit een oogje in het zeil wordt gehouden door middel van camerabewaking.

Het bedrijf

JenS Security biedt beveiligingswerk op maat aan. Door de platte organisatiestructuur kan er door ons snel worden geschakeld als dat nodig is. Zo kunnen wij snel en flexibel aan uw vraag voldoen.

De werknemers van JenS Security beschikken over een ruime ervaring binnen het vakgebied. Daarnaast is er de kennis en kunde aanwezig op het gebied van diverse specialisaties binnen de beveiliging, waardoor onze werknemers breed en flexibel inzetbaar zijn. Vanzelfsprekend zijn onze mensen in het bezit van de benodigde vakdiploma’s en van het diploma EHBO/BHV.

Adres- & Contactgegevens

JenS Security BV

Postbus 2023
7801 CA Emmen

PRIVACY DISCLAIMER

a wwwanted website NAAR BOVEN