10&11

APRIL

2018

TT-HALL
ASSEN

« TERUG NAAR OVERZICHT

Pro-Vision

Standnummer 388

Pro Vision is al sinds 1990 een bekende naam in de AV-branche. Nu, 25 jaar later, zijn er een aantal dingen gewijzigd, maar één ding is nog altijd aanwezig; de kwaliteit!

Pro-Vision AV, gevestigd in Hoogeveen, is graag uw partner op het gebied van audiovisuele oplossingen. Wij zijn specialist in het adviseren, leveren, installeren en onderhouden van audio- en videosystemen en LED-verlichting. Wij beschikken over actuele kennis op het gebied van professioneel Audio, Video en Licht.

Onze eigen technische dienst staat voor u klaar voor installatie en onderhoud. Voor storingen zijn zij 24-uur per dag en zeven dagen per week bereikbaar via het speciale storingsnummer. Wij denken in het belang van de klant, wij zijn flexibel en wij kunnen korte responstijden op storingen en onderhoud garanderen.

Samen met u willen wij komen tot een gebruiksvriendelijk AV-systeem wat volledig aan uw wensen voldoet, wat van een hoog kwaliteitsniveau is en wat een hoge mate van bedrijfszekerheid biedt. En dat alles natuurlijk voor een eerlijke prijs die past binnen uw budget.

Adres- & Contactgegevens

Pro-Vision

Industrieweg 42a
7902 AB Hoogeveen

PRIVACY DISCLAIMER

a wwwanted website NAAR BOVEN