10&11

APRIL

2018

TT-HALL
ASSEN

« TERUG NAAR OVERZICHT

ByTheWay B.V.

Standnummer 252

ByTheWay BV: Innovator Bermherstel

Gevaarlijke berm, plassen op de weg, zichtbelemmering door houtopslag?

Innovatieve oplossingen: hogere verkeersveiligheid tegen lagere kosten.

De KLEISER®bh voor het efficiënt herstellen van stukgereden bermen is in feite een grote rubber kopfrees waarmee het hoger liggende bermmateriaal (graszode en/of halfverharding) wordt losgemaakt en in de gevaarlijke geul direct naast het wegdek wordt gebracht. Met de wielen van het aandrijfvoertuig (mobiele kraan) wordt het bermmateriaal gevlakt en verdicht. De aansluiting van de berm op het wegdek is weer vlak en draagkrachtig. Naast de efficiency zijn er diverse bijkomende voordelen; nauwelijks of geen schade aan wegdek en objecten in de berm, ecologisch verantwoord, vergroening van de berm, bevordert de waterafvoer, etc..

Vervolgens is de KLEISER®vr speciaal ontwikkeld voor het verwijderen van waterafvoerbelemmerend materiaal (grond) onder vangrails. Evenals de KLEISER®bh freest deze machine de grond los met een rubberen frees. Voor deze toepassing zijn er geen goede alternatieven waardoor de KLEISER®vr een hoge toegevoegde waarde heeft.

Inmiddels beschikken we ook over een bermfrees, de KLEISER®bvl waarmee we de berm traploos verlagen en een perfecte aansluiting van de berm op het wegdek realiseren. De overtollige grond wordt verspreid in de berm waarmee dure afvoer en opslag wordt vermeden. Een oplossing voor die situaties waarvoor afvoer noodzakelijk is in ontwikkeling. Dit laatste geldt ook voor een installatie waarmee bermen kunnen worden aangevuld op plaatsen waar te weinig materiaal in de berm aanwezig is om deze te kunnen kleisen.

Tot slot hebben we een "Stobbenhapper", de KLEISER®sh ontwikkeld waarmee ongewenste houtopslag uit bermen en sloten duurzaam en efficiënt kan worden verwijderd. Patent is aangevraagd.

Uitvoering: Door partnerbedrijven die met een licentie van ByTheWay in hun regio exclusief met de KLEISER® uitvoeren.

Missie: Bijdragen aan de verkeersveiligheid door de beschadigde bermen efficiënt te herstellen.

⇨ Tevreden wegbeheerder: Veiliger bermen en/of (veel) lager kosten.

⇨ Enthousiaste partner bedrijven: Tevreden opdrachtgevers en goede marge.

⇨ Faire beloning voor de uitvinders.

Adres- & Contactgegevens

ByTheWay B.V.

Meppelerweg 41
7963 RV Ruinen

PRIVACY DISCLAIMER

a wwwanted website NAAR BOVEN