10&11

APRIL

2018

TT-HALL
ASSEN

« TERUG NAAR OVERZICHT

WTC Noord-Nederland- Center for export & import

Standnummer 284

World Trade Center Noord-Nederland - Center for Export & Import.

Matchmaker, kennisleverancier en coaching! World Trade Center Noord-Nederland biedt bedrijven toegang tot alles wat te maken heeft met export en import.

Het World Trade Center, opgericht in New York in 1974, is een stevig netwerk in 330 steden in 100 landen. Een netwerk dat elkaar helpt bij het over en weer vinden van betrouwbare zakelijke partners voor de 750.000 aangesloten leden. Wij - WTC Noord-Nederland - ondersteunen de Noord-Nederlandse economie door ondernemers met internationale ambitie te ondersteunen en kennis aan te dragen in combinatie met netwerken. Het wereldwijde WTC netwerk ligt voor via ons voor ondernemers open. Ons doel is om de export vanuit het noorden te laten stijgen, een van de belangrijkste peilers voor onze groei.

Wij helpen ondernemers, of dat nu beginnende of ervaren exporteurs zijn.

Kennis bieden wij aan via de WTC Business Academy. Coaching in de vorm van SIB trajecten. Hiervoor zijn wij erkend partner bij de Rijksdienst Voor Ondernemend Nederland. Internationale promotie van sterke sectoren in Noord-Nederland doen wij o.a. via de WTC International Newsletters. Het netwerken en matchen is zowel internationaal, nationaal als regionaal. De WTC Internationale Business Club versterkt de kracht van de regionale netwerken.

Kom kennismaken met ons en voel onze passie voor een rijkdom aan kansen over de grens.

Adres- & Contactgegevens

WTC Noord-Nederland- Center for export & import

Heliconweg 52
8914 AT Leeuwarden

PRIVACY DISCLAIMER

a wwwanted website NAAR BOVEN