10&11

APRIL

2018

TT-HALL
ASSEN

« TERUG NAAR OVERZICHT

Wander

Standnummer 189

Wander is uw officiële Opel, Kia en Mitsubishi dealer van het Noorden, met vestigingen in Groningen en Assen. Met persoonlijke aandacht voor iedere klant, zowel particulier als zakelijk, streven wij naar een langdurige relatie en duurzame mobiliteit. Op beide vestigingen staat een enthousiast team van professionals klaar om u en uw auto van de beste service te voorzien.

Wij werken nauw samen met onze leasetak SternLease. SternLease is de leasemaatschappij van Stern Groep N.V. Bij SternLease werken enthousiaste professionals met passie voor mensen en auto’s. Wij streven naar langdurige relaties met onze klanten. We doen er dan ook alles aan u optimaal van dienst te zijn. Persoonlijk contact, korte en directe communicatielijnen, vaste contactpersonen en hoogwaardige automatisering. Maar het allerbelangrijkste zijn onze goed opgeleide, vakkundige medewerkers die dagelijks met plezier voor u klaar staan.

Stern Groep is een professionele automotive organisatie en heeft zich in de autobranche ontwikkeld tot een begrip in mobiliteit. Kernfactoren voor succes zijn: een zeer breed pakket aan diensten en het vermogen om klantwensen te vertalen naar marktoplossingen. In combinatie met de andere Stern bedrijven kan Wander u nog meer diensten aanbieden op het gebied van automobiliteit.

Adres- & Contactgegevens

Wander

Rostockweg 12
9723 HG Groningen

PRIVACY DISCLAIMER

a wwwanted website NAAR BOVEN