10&11

APRIL

2018

TT-HALL
ASSEN

« TERUG NAAR OVERZICHT

Accountantskantoor Hut

Standnummer 275

Door dicht bij u te staan zien we meer

Wij denken met u mee over rechtsvorm, groei, beloningsvormen, investeringen, overname, reorganisatie, krimp, opvolging of pensioen. Wij staan u ter zijde als ondernemer, eigenaar of werkgever. Bij mooi en zwaar weer. In de loop der jaren zijn we thuisgeraakt in veel sectoren. Ons kantoor telt tien medewerkers, onder wie drie AA-accountants. Deze kleine schaal staat borg voor persoonlijk contact en korte lijnen. Door dicht bij u te staan, zien we meer. Dat resulteert in dienstverlening en adviezen die voor u écht zoden aan de dijk zetten.


Solide brug in complex ondernemerslandschap

Wij verbinden onze brede kennis van zaken aan uw bedrijfsdoelen. Alle medewerkers hebben een hoog opleidingsniveau en investeren - verplicht en op eigen initiatief - permanent in hun deskundigheid. Daarnaast vinden wij het belangrijk om achter de cijfers van uw bedrijf
te kijken. Wij zijn geïnteresseerd in uw drijfveren, uw mensen, middelen, producten en diensten. Daarom hebt u bij ons uw vaste aanspreekpunt. Prettig om te weten, is dat het verloop in ons kantoor gering is. Uw adviseur kent de sector waarin u actief bent en kan daardoor waardevolle kansen voor u signaleren, bijvoorbeeld door u in contact te brengen met andere ondernemers. Zo heeft ons kantoor al diverse samenwerkingsverbanden helpen opstarten en daar de meest geschikte rechtsvorm bij gezocht. Onze kennis delen wij persoonlijk met u, maar ook via onze website en de maandelijkse, digitale nieuwsbrieven die wij zelf schrijven, gericht op de praktijk van onze klanten. 

Ruimte voor ondernemen 

Voor u als ondernemer is het belangrijk om te weten hoeveel ruimte u hebt. Wij maken uw financiële en fiscale ruimte inzichtelijk en adviseren u over mogelijkheden om deze optimaal te benutten. Op basis van uw plannen en ambities gaan wij daarin proactief te werk. Ondernemen is tenslotte vooruitdenken. Wij kijken met u naar de korte termijn, maar lopen eveneens vooruit op belangrijke kansen en beslissingen die zich aan de horizon aftekenen. Ook in praktisch opzicht zorgen wij Accountantskantoor Hut in Zuidlaren staat al ruim een
halve eeuw dicht bij ondernemers. Van MKB tot agrarische sector, van starters tot bedrijven en organisaties met een lange staat van dienst. Voor een groot deel van onze klanten werken wij al vele jaren. De meeste zijn via mond-tot-mondreclame bij ons gekomen. Daar zijn we best trots op. voor armslag. Tal van tijdrovende en specialistische werkzaamheden kunt u met een gerust hart aan ons toevertrouwen. Denk aan het opstellen van een ondernemingsplan voor een financieringsaanvraag, halfjaarlijkse of kwartaalrapportages, specifieke accountantsverklaringen voor bijvoorbeeld een subsidieafrekening, alle vormen van belastingaangifte of uw volledige loonadministratie.

Tot op de bodem

In complexe situaties zetten wij alles op alles om tot een bevredigende oplossing te komen. We doen bijvoorbeeld een beroep op de kennis van
advocaten, notarissen, makelaars, pensioenspecialisten en subsidiedeskundigen uit ons netwerk. Ook op het gebied van garantiefaciliteiten
wijzen wij u graag de weg. Wij staan u bij in het overleg met de Belastingdienst, de bank, overheden, UWV, leveranciers en debiteuren. Bij calamiteiten bieden wij versterking in de vorm van interim management. Een mooi voorbeeld van hoe we ‘tot op de bodem’ gaan, is een zaak waar één van onze medewerkers in 2011 zelfs de Nationale SPD Scriptieprijs mee won: hij analyseerde de liquiditeitssituatie van een bedrijf in zwaarweer en stelde verbeteringen voor waardoor het bedrijf werd gered en levensvatbaar werd gemaakt. De jury prees zijn out-of-the-box aanpak.

Zicht uw op zaak

Zicht op uw zaak is belangrijk voor u, maar ook op grond van de wet. Middels een volledig geautomatiseerd proces stellen wij uw jaarrekening samen, desgewenst in Engels. Aansluitend bespreken wij de cijfers met u en kijken we vooruit. Wij stimuleren onze klanten zoveel mogelijk zelf hun boekhouding te doen. Wij zijn bekend met alle gangbare softwarepakketten en kunnen u daar goed over adviseren. Een deel vanonze klanten kiest voor de mogelijkheden tot online boekhouding die wij bieden. Onze jaarrekeningsoftware is dan gekoppeld aan uw aangifte- en administratiesoftware, bijvoorbeeld van gebruikersvriendelijke systemen als Muis, Snelstart of Visma. Wij werken dus in dezelfde boekhouding als u. Dat scheelt veel tijd in de uitwisseling van gegevens. Zodra u vastloopt of een vraag hebt, kijken we van achter ons bureau even met u mee. Het systeem voorziet in een automatische back-up, uw administratie is altijd up-to-date en u hebt op elk moment zicht op uw liquiditeit en resultaat. 

Begeleiding van starters 

Wie oogsten wil, moet zaaien. Bij Accountantskantoor Hut maken wij ons sterk voor een goede begeleiding van starters. Mooie ideeën gedijen het best op een stevige financiële, fiscale en organisatorische ondergrond. Als sparringpartner kunnen wij u helpen bij uw ondernemingsplan, de onderhandeling met uw bank en de inrichting van uw administratie. Wij adviseren u over alle juridische en fiscale zaken die voor u van belang zijn. Omdat we veel branches en markten goed kennen, denken wij graag met u mee over de risico’s en kansen van uw plannen. 

Wettelijke controle van jaarrekeningen 

Ons kantoor beschikt over een AFM-vergunning inzake wettelijke accountantscontroles.

Adres- & Contactgegevens

Accountantskantoor Hut

Mensinge 2
9471 HX Zuidlaren

PRIVACY DISCLAIMER

a wwwanted website NAAR BOVEN