10&11

APRIL

2018

TT-HALL
ASSEN

« TERUG NAAR OVERZICHT

Tingen de ondernemer voor ondernemers

 

U als ondenemer heeft het best lastig. Iedere dag neemt u beslissingen en vaak niet zonder risico's. Deze beslissingen zijn verschillend van aard. Het kan gaan om financiële kwesties, uw personeel of organisatorische zaken. Ondernemers kunnen voor dit soort kwesties een beroep doen op Jan Tingen. Hij is een ondernemer voor ondernemers. 

Een ondernemer zet zijn kennis in voor zijn onderneming, samen met zijn personeel. Zo kan de onderneming optimaal werken. Hoewel veel ondernemers ware duizendpoten zijn, is het handig om hulp te hebben en daarom is het goed om op iemand terug te kunnen vallen. Dat kan bij Jan Tingen. Hij begeleidt de ondernemer en helpt als er een probleem is. 

Jan Tingen is een rasechte ondernemer met een financiële achtergrond. Hij is afgestudeerd als Register Accountant en is actief in tal van branches en projecten. Jan Tingen heeft als ondernemer ervaring op het gebied van organisatie, personeel, financiën en kan meedenken over uw toekomst. Hij is onder andere actief bij reorganisaties en kan u adviseren en begeleiden bij ondernemingsplannen, reorganisaties, financieringen, etc.

Het kantoor van Jan is gevestigd aan de Torenlaan in Borger. Jan is actief in heel Noord-Nederland en heeft een uitgebreid netwerk dat hij graag inzet voor andere ondernemers. 

Adres- & Contactgegevens

Tingen de ondernemer voor ondernemers

Maalsteen 32
9531 PD Borger

PRIVACY DISCLAIMER

a wwwanted website NAAR BOVEN