10&11

APRIL

2018

TT-HALL
ASSEN

« TERUG NAAR OVERZICHT

RedFoxBlue

Standnummer 262

Fundamentele verandering naar blijvend verkoopresultaat: dat is de belofte die RedFoxBlue de afgelopen 15 jaar voor onze opdrachtgevers met overtuiging heeft ingelost. 

 

Een belofte die bij onze opdrachtgevers leidt tot:

1. meer rendement uit bestaande klantrelaties;

2. omzet uit nieuwe klantrelaties;

3. een hogere klantloyaliteit;

4. lagere verkoopkosten.

 

Commercieel succesvolle organisaties onderscheiden zich door de voorspelbaarheid van hun verkoopsucces. Daarom helpen wij onze klanten met meer dan het sluiten van deals. We bieden onze klanten de structuur, de cultuur en de automatismen die gezamenlijk het fundament vormen voor het sluiten van deals op de korte en lange termijn.

 

RedFoxBlue bestaat uit een team van 24 professionals die passie, professionaliteit en prestaties in hun DNA hebben. 

Waar dat uit blijkt? We doen zelf wat we beloven aan anderen: wij zorgen voor blijvend verkoopsucces. Wij gaan niet alleen voor het sluiten van de deal, maar vooral voor het openen van nieuwe mogelijkheden.

 

Meer doen in nieuwe markten, optimale benutting van bestaande klanten en kanalen, het verbeteren van salesmanagement en processen. Dat is wat wij doen via in sales, salestraining, salescoaching. Onze scores: gemiddeld 14% meer omzet bij bestaande klanten, een stijging van 15% in closing rates en een 20% overschrijding van gestelde targets. 

 

Als commerciële organisatie denken wij in termen van Return On Sales: Wij beloven onze klanten een structureel 10% hoger liggende ROS.

 

“Waar ligt u wakker van? Het sluiten van de deal of het openen van nieuwe markten?

 

“We bieden onze klanten de structuur, de cultuur en de automatismen voor blijvend verkoopsucces”.

 

Adres- & Contactgegevens

RedFoxBlue

Richard Straussring 11
3261 WS Oud Beijerland

PRIVACY DISCLAIMER

a wwwanted website NAAR BOVEN