10&11

APRIL

2018

TT-HALL
ASSEN

« TERUG NAAR OVERZICHT

Koopplein Hoogeveen

Standnummer 128

KOOPPLEIN HOOGEVEEN

De formule van Koopplein.nl is gebaseerd op een landelijk dekkend netwerk van 265 lokale handelsplaatsen op internet.

KOOPPLEIN HOOGEVEEN biedt ondernemers in de gemeente Hoogeveen dé kans om tussen de particuliere adverteerder een opvallende en scherpgeprijsde reclamespot te krijgen! Voor nadere info mail naar hoogeveen@koopplein.nl

Hogere Google ranking?

Betere lokale naamsbekendheid?

Adverteren tegen een scherp tarief?

Wij bieden u de oplossing via Koopplein.nl!

Actieve Promotie: Actie die we doe in het kader van promotie zijn het verloten van bioscoopkaarten/2 Pizza's aan inwoners uit de gemeente Hoogeveen die een advertentie plaatsen op Koopplein Hoogeveen. Daarnaast staan we op de Vlooiemarkten bij Maxx Sports and Events, op de voorjaarsmarkt in het DES-gebouw en lopen we met 5 lopers mee als bedrijventeam met de Cascaderun. Tijdens de Cascaderun zullen er spandoeken van Koopplein.nl langs de route hangen! tevens vindt de promotie plaats via Social Media zoals Facebook, Twitter, Google+, LinkedIn... Door onze kennen van deze social Media kun u uw promotie op deze media ook deels of geheel aan ons uitbesteden.

Samengevat... wenst u een grote naamsbekendheid en vindbaarheid binnen de gemeente Hoogeveen'tegen een scherpe prijs, neem dan contact met ons op via hoogeveen@koopplein.nl of bel 06-18077326.

Vriendelijke groet

Marnix Imbos

Koopplein Hoogeveen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Adres- & Contactgegevens

Koopplein Hoogeveen

de Wulp 44
7905 CP Hoogeveen

Website: www.koopplein.nl/hoogeveen

PRIVACY DISCLAIMER

a wwwanted website NAAR BOVEN