10&11

APRIL

2018

TT-HALL
ASSEN

« TERUG NAAR OVERZICHT

PTC Parttime Controlling

Standnummer 160

PTC levert management solutions aan MKB ondernemers.

U wilt gewoon doen waar u goed in bent en zoekt iemand, die u helpt een specifieke vraag op te lossen. Of dit nu uw directe business betreft of juist de indirecte, ondersteunende diensten, u wilt niet alleen een gedegen advies, maar ook de uitvoering daarvan. Kortom, u zoekt een complete oplossing. Heeft u zo'n vraag, kom dan voor de oplossing naar Plein Netwerk Noord stand 160

PTC versterkt de dienstverlening van haar partners uit de adviesketen door deze te helpen realiseren.

Een volledig controlledossier opbouwen ter voorbereiding van een efficiënte jaarrekening. Tussentijdse cijfers opstellen met een correcte consolidatie. Een representatieve businesscase verzorgen met een solide financiële opstelling. Het houden van een zakelijke presentatie voor uw relaties. Het representeren van uw bedrijf bij derden, zoals de fiscus. Het trainen van een afdeling bij veranderingen binnen de organisatie. Het toevoegen van adviesvaardigheid aan uw administratiekantoor, waarmee uw dienstverlening op een hoger peil komt. Zo maar een greep wat PTC kan voor u en uw klanten kan verzorgen. Wat te denken van plotselinge capaciteitsproblemen, die ongewenste verstoringen in rapportages opleveren en stijgend risico op administratieve boetes als gevolg van stagnerende aangiftes. PTC kan door haar flexibele manier van werken deze voor u en uw klanten opvangen. Iedereen wint: u versterkt uw positie als adviseur, uw klant kan zich op zijn business concentreren en PTC doet waar het goed in is. Zoekt u een oplossing, kom dan naar Plein Netwerk-Noord stand 160.

PTC heeft een brede ervaring in de finance & controlling in (groot-)handel, retail, industrie en zakelijke dienstverlening op verschillende schaalgroottes. PTC beschikt over een breed netwerk aan specialistische partners, waarop PTC bij de oplossing van vraagstukken terug kan vallen. Zo blijven er geen vragen onbeantwoord en kunt u rekenen op kwalitatief hoogwaardige dienstverlening. Laat u daarbij verrassen door de concurrende prijs-kwaliteitsverhouding!

KOM VOOR EEN VRIJBLIJVENDE KENNISMAKING NAAR DE MOGELIJKHEDEN NAAR PLEIN NETWERK-NOORD STAND 160!

 

Adres- & Contactgegevens

PTC Parttime Controlling

de Bascule 9
8332 JX Steenwijk

Website: www.benlap.nl

PRIVACY DISCLAIMER

a wwwanted website NAAR BOVEN