10&11

APRIL

2018

TT-HALL
ASSEN

« TERUG NAAR OVERZICHT

Peter Kuil Reinigingsservice

Standnummer 320

Peter Kuil Reinigingsservice is gespecialiseerd in riolerings- en reinigingswerken. Mede door de nauwe samenwerking met de werkmaatschappijen Rion Ontstoppingsservice en Bloem Schoonmaakservice bieden wij meer dan 25 jaar ervaring in het vak. Hierin zit ook onze kracht. Door de concentratie van kennis, technische faciliteiten en uitbreiding van onze capaciteiten zijn wij uitgegroeid tot één van de grootste aanbieders van rioleringswerken in Noord-Nederland.

Als een van de weinige servicebedrijven in de rioleringsbranche in Noord-Nederland kunnen wij alle voorkomende rioleringswerken uitvoeren: zowel ontstopping, reiniging en inspectie als aanleg en reparatie. Wij maken gebruik van de nieuwste technieken. Dit geldt ook voor ons wagenpark: onze servicewagens zijn uitgerust met hoge waterdruk, om alle soorten verstoppingen op een kwalitatief hoogwaardige manier te verhelpen.

Als middelgroot bedrijf kunnen wij de voordelen van zowel een kleinere als grotere aanbieder zoveel mogelijk combineren. Ons personeel heeft jarenlange ervaring. Dit maakt ons een deskundige partner in rioleringswerken. Wij zijn u 24 uur per dag van dienst, ook in het weekend!

ONZE VOORDELEN

* Snelle voorrijtijden door een flexibele organisatie.* Voor alle rioleringswerken, ook reparatie en rioolcamera-inspectie.

* VCA-gediplomeerd personeel met ruime praktijkervaring.

* Compleet uitgerust wagenpark met alle benodigde machines

* Goede informatievoorziening en vrijblijvend advies.

* Ook voor aanverwante werkzaamheden zoals gevelreinigingen, dakgotenbeheer en herbestrating.

* Verschillende samenwerkingsvormen mogelijk, zowel op contractbasis als op incidentele basis.

* Meer dan 25 jaar ervaring.

* Makkelijk betalen, via pin

Adres- & Contactgegevens

Peter Kuil Reinigingsservice

Osloweg 126
9723 BX Groningen

Website: www.ontstopdirect.nl

PRIVACY DISCLAIMER

a wwwanted website NAAR BOVEN