10&11

APRIL

2018

TT-HALL
ASSEN

« TERUG NAAR OVERZICHT

Olympia Uitzendbureau Assen en Emmen

 

Lokaal ondernemerschap
Olympia werkt anders dan andere uitzendbureaus. Dat komt doordat onze vestigingen worden geleid door franchiseondernemers. De spirit van ondernemerschap kenmerkt dan ook onze cultuur. 

Zo hebben we de drive en resultaatgerichtheid van een ondernemer. Wij voelen ons meer dan anderen verantwoordelijk, zijn initiatiefrijk, hebben meer continuïteit in personele bezetting en marktkennis en kunnen daardoor daadwerkelijk investeren in langdurige relaties met bedrijven, kandidaten én onze collega’s.

Annette Weijnans en Nynke Jansen zijn reeds 8 jaar ondernemer binnen Olympia. Begonnen met een vestiging in Emmen en ruim een jaar geleden uitgebreid met de vestiging in Assen, waarmee zij gevestigd zijn in De Drentse Zaak.

Uw succes is onze ambitie
We werken hard, laten pas los als de opdracht vervuld is en we doen dat met passie en plezier.

Kortom: we zijn goed in het helpen realiseren van de ambities van bedrijven, werkzoekenden en van onze eigen medewerkers. We houden van wat we doen en gaan tot het uiterste om onze klanten optimaal van dienst te zijn. Of te wel; “We love to work for you”…. en dát maakt het verschil. Elke dag opnieuw.

Adres- & Contactgegevens

Olympia Uitzendbureau Assen en Emmen

Beilerstraat 24
9401 PL Assen

Website: www.olympia.nl

PRIVACY DISCLAIMER

a wwwanted website NAAR BOVEN