10&11

APRIL

2018

TT-HALL
ASSEN

« TERUG NAAR OVERZICHT

Eilie Telecom BV

Standnummer 381

Wie is Eilie Telecom?

Eilie Telecom is een ambitieuze organisatie met veel ervaring in en kennis van zakelijke telecommunicatie. U herkent ons aan onze open en enthousiaste aanpak, aan onze gedreven en klantgerichte medewerkers en onze persoonlijke invalshoek. Wat voor veel organisaties een zoektocht is naar de best passende mobiele abonnementen, is voor ons een vak. En we verstaan dat vak als geen ander. Naast verstand van mobiele netwerken en telecomtechnieken hebben we een neus voor goede deals en scherpe prijzen.

Wij begrijpen als geen ander hoe vervelend een zoektocht kan zijn naar de juiste bel- of internetoplossing voor uw organisatie. Niet alleen een snel en stabiel netwerk is van essentieel belang voor uw organisatie, ook gaat u graag mee met de nieuwste ontwikkelingen en besparingen. Met onze zakelijke pakketten krijgt u de beste oplossing!

Wij analyseren uw belgedrag en behoeftes, en zoeken hier een passend pakket bij. Bij Eilie Telecom betaalt u dus nooit te veel. Bovendien is ons aanbod geschikt voor elk bedrijf, van een tot duizend man personeel en van kleine tot grote pakketten. U weet met de BudgetCheck snel wat u kunt besparen en vertellen wij u in een persoonlijk gesprek graag meer over de mogelijkheden van ons VoIP-platform.

Adres- & Contactgegevens

Eilie Telecom BV

Stavangerweg 23-1
9723 JC Groningen

Website: www.eilie.nl

PRIVACY DISCLAIMER

a wwwanted website NAAR BOVEN