10&11

APRIL

2018

TT-HALL
ASSEN

« TERUG NAAR OVERZICHT

Cycloon Post & Fietskoeriers

Standnummer 360

Cycloon Post & Fietskoeriers

Bevlogenheid en toewijding. Met die insteek verzorgen wij al jaren de dagelijkse postverwerking van onze klanten en lossen wij allerhande logistieke vraagstukken op. Dit doen we op een duurzame en maatschappelijk verantwoorde manier.

 

De duurzame koerier

Bij Cycloon streven we ernaar om zo duurzaam mogelijk diensten te leveren. De bezorging van post en pakketten doen we zo veel mogelijk op de fiets. We zijn ervan overtuigd dat de (vracht)fiets binnen de stadsgrenzen het beste middel is om uw logistieke vraagstukken op te lossen. We ontzien hiermee niet alleen het milieu, maar we houden binnensteden bereikbaar en onze medewerkers fit en gezond. Met onze vrachtfietsen kunnen we tot 1m3 en 150 kg aan vracht vervoeren. Voor grotere opdrachten over langere afstanden kunnen onze groengasauto's worden ingezet. Of het gaat om uw interne poststromen, het aan huis bezorgen van uw producten, of om losse spoedritten; de uitstoot blijft minimaal.

 

De sociale ondernemer

Het volledige postproces bij Cycloon Post wordt uitgevoerd door werknemers vanuit de WSW, of mensen die op een andere manier een afstand tot de arbeidsmarkt hebben. Zij verzorgen de  sortering, frankering en bezorging van uw post. We vinden het belangrijk om onze mensen een volwaardige baan in de postverwerking te kunnen bieden. Daarom kijken wij naar mogelijkheden in plaats van beperkingen. Dit betekent kansen zien en kansen bieden. Het resultaat is volledige toewijding en bevlogenheid bij alles wat wij doen. En daar zijn we trots op!

Adres- & Contactgegevens

Cycloon Post & Fietskoeriers

Eekhorstweg 4
7942 JC Meppel

Website: www.cycloon.eu

PRIVACY DISCLAIMER

a wwwanted website NAAR BOVEN