10&11

APRIL

2018

TT-HALL
ASSEN

« TERUG NAAR OVERZICHT

BonneBella Coffeeconcepts

Standnummer 366

Ooit begonnen in Westerbork, Drenthe nu inmiddels een gevestigde naam in geheel Nederland: BonneBella CoffeeConcepts!

BonneBella is een onafhankelijk en betrouwbare leverancier van verschillende koffie- en theeconcepten. Gedreven door passie en liefde voor de koffie en thee in al haar facetten, is BonneBella altijd bezig met innovatieve oplossingen op het gebied van koffie- en theevoorzieningen. Steeds weer op zoek zijn naar nét dat produkt, die uitstraling. Zowel zakelijke- als particuliere klanten zijn van harte welkom!

Bezoek onze BonneBella Showroom aan Het Haagje 136 te Hoogeveen en bekijk de grootste collectie koffiemachines én koffie voor thuis!

Horeca, Kantoor of Bedrijf? Wij ontvangen u graag op ons Verkoopkantoor te Hoogeveen eveneens aan het Haagje 136!

Hier treft u een grote collectie professionele koffiemachines voor Horeca, Kantoor of Bedrijf!

We nemen de tijd voor u en geven u deskundig advies.

U kunt ook zelf proeven en testen, probeer de machines uit! De nieuwe koffiemachine kunt u direct meenemen. Wilt u uw koffiemachine liever thuis laten bezorgen en instellen? Geen probleem, we doen het graag en zonder meerprijs!

Ook voor reparatie, service of onderdelen voor uw Jura of Nivona voor thuis of uw zakelijke machine bent u bij ons aan het goede adres.

Naast de kwalitatief goede koffie- en theeconcepten levert BonneBella ook diverse individuele producten op het gebied van koffie en thee zoals gedecoreerde kop en schotels, kleding en Barista benodigdheden.

Een grote verscheidenheid aan koffie-apparatuur behoort ook tot ons leveringspakket. Of u nu gaat voor een sublieme espresso, een traditionele filterkoffie en gewoon de makkeijke instant: Wij hebben de kennis, apparatuur en de koffie die u zoekt!

Kortom BonneBella is uw totaalleverancier op het gebied van alle koffie- en theevoorzieningen voor de particulier, horeca en bedrijf. Naast het gehele leveringspakket dragen we ook graag zorg voor opleiding en training van een ieder die met koffie werkt. Personeel en liefhebbers zijn welkom op onze gratis trainingen op lokatie.

Adres- & Contactgegevens

BonneBella Coffeeconcepts

Het Haagje 136
7906 AD Hoogeveen

Website: www.bonnebella.nl

PRIVACY DISCLAIMER

a wwwanted website NAAR BOVEN