10&11

APRIL

2018

TT-HALL
ASSEN

« TERUG NAAR OVERZICHT

Striethouldt Catering

Standnummer 150

PARTY CATERING
Van luxe diner tot eenvoudige maaltijd, van ontbijt tot patat in de nacht. Alles op topkwaliteit met de beste producten bereid en sfeervol gepresenteerd. Het plaatsen van een compleet ingerichte tent buiten of grenzend aan uw locatie behoort tot onze mogelijkheden. Een ultieme beleving met diverse food concepten, buiten activiteiten, artiesten, muziek en entertainment maakt het feest compleet en kan Striethouldt Catering voor u verzorgen

EVENT CATERING
Wij zijn een partner waar u op kunt rekenen of het nu gaat om een dorpsfeest of een groot landelijk evenement. Met uw wensen als uitgangspunt cateren wij uw evenement en kunnen u een diversiteit aan food&drinks bieden.
CREW CATERING
Voor, tijdens en na het evenement kunnen wij uw ontbijt, lunch en diner verzorgen.
VIP CATERING
Uw bijzondere genodigden zullen niets tekort komen. In een speciale ambiance worden zij ontvangen met allerlei delicatessen en drankjes, aangesloten op uw wensen.

BEURS CATERING
Uw uitgangspunt en doelstelling is onze missie! Onze inzet zal tijdens een beurs van toegevoegde waarde zijn, die ten goede komt aan uw uitstraling. Wij verzorgen een professionele invulling en uitvoering van alle cateringactiviteiten en vertalen uw wensen naar een geschikt standcatering concept.

ICE FREEZE FRUIT
Een uitstekende combinatie van ijs en fruit, met room en warme chocolade dips in de ijsfondue met stikstof
van -196 graden Celsius. Met gezonde passie en een grote glimlach, brengen wij dit concept om te beleven en vooral te proeven.
Op alle denkbare locaties mogelijk of het nu gaat om een open dag, een party of om meer ‘exposure’ tijdens een beurs, u valt zeker op en uw gasten zijn blij verrast!

WWW.CATERINGUITDRENTHE.NL 

 

Adres- & Contactgegevens

Striethouldt Catering

De Noesten 74
9431 TG Westerbork

Website: www.cateringuitdrenthe.nl

PRIVACY DISCLAIMER

a wwwanted website NAAR BOVEN