10&11

APRIL

2018

TT-HALL
ASSEN

« TERUG NAAR OVERZICHT

TechID Engineering BV

 

TechID Engineering BV heeft zich gespecialiseerd op het gebied van beveiliging en levert u een scala aan producten en diensten zoals toegangscontrole-, bezoekersregistratie-, en pasproductiesystemen, één van de vele aspecten waarmee u te maken kunt hebben bij het opstellen van een beveiligingsplan binnen uw organisatie.

Alle bestaande identificatietechnieken zoals proximity MIFARE®/ MIFARE® DESFire® (EV1)/ Legic maar ook de meer recentere methodes zoals biometrisch in de vorm van vingerafdruk en gezichtsherkenning kunnen worden toegepast. Ook leveren wij diverse types contactkaarten voor bijv. betaalsystemen. En nog steeds ondersteunen wij magneetcodering en barcode indentificatie.

Daarnaast biedt TechID u de mogelijkheid om gepersonaliseerde legitimatie-, bezoekers- c.q. toegangspassen in service te vervaardigen.

En om het geheel te completeren leveren wij een compleet assortiment aan pasaccessoires zoals kaarthouders, badgeclips, key-cords, yoyo's, etc. welke eventueel ook nog met uw bedrijfslogo kunnen worden bedrukt voor een meer representatief karakter

Adres- & Contactgegevens

TechID Engineering BV

Amerikaweg 2
9407 TK Assen

Website: www.techid.com

PRIVACY DISCLAIMER

a wwwanted website NAAR BOVEN