10&11

APRIL

2018

TT-HALL
ASSEN

« TERUG NAAR OVERZICHT

Ecotecworld Nederland BV

Standnummer 300

EcotecWorld Nederland is een Groothandel op het gebied van duurzame energie systemen met name op het gebied van Zonne Energie. Ze leveren met name aan installateurs.

Daarnaast ondersteunen ze bedrijven op projectbasis met SDE trajecten.

Stimulering Duurzame Energie ( SDE+ )

De SDE+ subsidie, die sinds 2011 bestaat, stimuleert de ontwikkeling van duurzame energievoorziening in Nederland. Bedrijven die hernieuwbare energie gaan produceren, kunnen gebruik maken van de SDE+.

EcotecWorld werkt graag mee aan een duurzaam Nederland en heeft in 2014 al verschillende projecten gerealiseerd. Zo is er o.a. met succes SDE+ aangevraagd voor Vliegveld Schiphol, waar de verwachting is dat wij medio 2015 de eerste zonnepanelen van een 2.2 MW (circa 8800 panelen) project op het dak van de terminal te mogen leggen.

Onze visie is: ‘iedere vierkante meter leeg dak moet volgelegd worden met zonnepanelen; zowel van particulieren als bedrijven, en zelfs van leegstaande panden’

Voordat er subsidie kan worden aangevraagd dient er een haalbaarheidsonderzoek te worden gedaan naar de potentiële rendabiliteit van een dak. Vervolgens zal er met een rekenmodel uiteengezet worden wat de verwachte kosten/ baten zijn.

Wat EcotecWorld voor u kan doen?
Veel bedrijven willen wel graag zonnepanelen op hun dak, maar hebben er de financiële middelen niet voor. Daarom heeft EcotecWorld een concept uitgewerkt waarbij wij uw dak huren en volleggen met zonnepanelen en u er nog geld voor krijgt ook. Daarnaast kunt u uiteraard ook zelf het systeem aanschaffen en alle voordelen meepakken.

Waar ligt de winst voor u?
Ter beschikking stellen dak
Bij het ter beschikking stellen van het dak zult u financieel voordeel behalen op twee energiebelastingen: electriciteitsbelasting en opslag duurzame energie. Beide belastingen worden geheven op electriciteit aangekocht via reguliere electriciteitsbedrijven, terwijl zonnestroom opgewekt uit een pv-installatie die gelijk gebruikt wordt daarvan vrijgewaard is.

Aanschaffen zonnesysteem
Bij het aanschaffen van het zonnesysteem behaalt u alle mogelijke voordelen. Naast de twee bovengenoemde gevrijwaarde energiebelastingen ontvangt u de volledige SDE+ subsidie en kale stroomopbrengst. In de praktijk zal de investering in het systeem binnen 6-9 jaar terug verdiend zijn waarna nog 15-20 jaar gratis stroom opgewekt wordt.

Adres- & Contactgegevens

Ecotecworld Nederland BV

Monierweg 5a
7741 KV Coevorden

Website: www.ecotecworld.nl

PRIVACY DISCLAIMER

a wwwanted website NAAR BOVEN