10&11

APRIL

2018

TT-HALL
ASSEN

« TERUG NAAR OVERZICHT

EVC Dienstencentrum

Standnummer 160

Mensen hebben vaak meer kennis en vaardigheden dan zij kunnen aantonen met diploma’s. Deze ervaring hebben zij opgedaan op school, op hun werk, via vrijwilligerswerk of zelfs thuis. Dankzij EVC – Erkennen van Verworven Competenties – is het mogelijk om deze praktijkervaring vast te leggen in een Ervaringscertificaat.

Gedachte achter EVC is: wat je al kunt, hoef je niet meer te leren. Examencommissies mogen het Ervaringscertificaat daarom verzilveren in een diploma of vrijstellingen voor een beroepsopleiding. Maar ook zonder diplomawens is het Ervaringscertificaat een waardevol bewijs van kennis en vaardigheden. Met een Ervaringscertificaat hebt u een officieel bewijs in handen van iemands kennis, kunde en vakmanschap. U weet zo precies wat iemand waard is: voor uw organisatie of op de arbeidsmarkt.

EVC Dienstencentrum

EVC Dienstencentrum is erkend aanbieder van EVC-procedures. Wij bieden een complete dienstverlening op het gebied van EVC. Of het nu gaat om een individueel EVC-traject of een grootschalig EVC-project voor een bedrijf of organisatie. Met EVC Dienstencentrum bent u verzekerd van een deskundige en betrokken partner op het gebied van EVC. Ook op strategisch vlak denken wij graag mee over de rol en uitvoering van EVC.

Kwaliteit voorop

EVC Dienstencentrum heeft als één van eerste aanbieders in Nederland een driejarige erkenning behaald. Dit betekent dat wij werken volgens de landelijk vastgestelde Kwaliteitscode EVC. Bovendien zijn wij gecertificeerd volgens de ISO 9001:2008 en aangesloten bij NRTO, de brancheorganisatie voor particuliere trainings- en opleidingsbureaus in Nederland. Bij ons weet u dus zeker dat kwaliteit voorop staat!

Adres- & Contactgegevens

EVC Dienstencentrum

Damsport 1
9728 PP Groningen

Website: www.evcdienstencentrum.nl

PRIVACY DISCLAIMER

a wwwanted website NAAR BOVEN