10&11

APRIL

2018

TT-HALL
ASSEN

« TERUG NAAR OVERZICHT

Imo Sales Support

Standnummer 303

IMO SALESSUPPORT is gespecialiseerd in telefonisch acquisitie!

Wij verkopen, zetten producten in de markt en maakt gekwalificeerde afspraken, voor directeuren en buitendienstmedewerkers.
Wij werken al 20 jaar voor bedrijven die nieuwe salesafspraken nodig hebben. Het maakt niet uit in welke branche een bedrijf werkzaam is. Wij werken voor salesafdelingen die geen tijd hebben om zelf nieuwe leads te genereren, of voor salesafdelingen die goed zijn in het onderhouden van contacten maar het lastig vinden om nieuwe contacten aan te boren.                                            Voor ons is juist dit al jarenlang ons vak!

Op welke manier werft u nieuwe klanten??
Nieuwe klanten werven is namelijk een van de lastigste onderdelen van het verkoop vak. Verkopen aan bestaande klanten, die hun vertrouwen in je hebben uitgesproken, is een stuk gemakkelijker. Maar dat iets moeilijk is betekent niet dat het onmogelijk is. Wat ons uniek maakt is dat wij geavanceerde callcentersoftware hebben, een eigen database van 2,2 miljoen adressen, hoge kwaliteit afspraken maken en….de volledige identiteit aannemen van het bedrijf waar wij voor bellen!!

 

Adres- & Contactgegevens

Imo Sales Support

Dr. Stolteweg 46
8025 AX Zwolle

Website: www.imosalessupport.nl

PRIVACY DISCLAIMER

a wwwanted website NAAR BOVEN