10&11

APRIL

2018

TT-HALL
ASSEN

« TERUG NAAR OVERZICHT

Kenneth Smit

 

Kenneth Smit

Kenneth Smit zorgt als marktleider al meer dan 25 jaar voor waardevolle medewerkers die bedrijfsdoelen helpen realiseren. Dat doen we met praktijkgerichte commerciële en managementtrainingen die binden en boeien en bijdragen aan het bedrijfsresultaat van onze opdrachtgevers en een succesvolle carrière van onze deelnemers.

Trainen bij Kenneth Smit vraagt om lef en zelfvertrouwen. De lat ligt hoog. Voor onze deelnemers die er trots op mogen zijn dat ze de confrontatie met zichzelf aandurven; voor onze opdrachtgevers, managers en human resource professionals die durven investeren in een beter bedrijfsresultaat, en last but not least voor onszelf.

Kenneth Smit: It's tough, but it gets you there!

 

Werkwijze

Aanpak gericht op resultaat!

Bij onze trainingen, zowel incompany alsmede in open vorm, werken we met een groepsgrootte van maximaal acht personen. Deze persoonlijke, intensieve benadering heeft een onmiskenbare impact op de individuele deelnemer én op het collectief. Leren van eigen en van elkaars fouten dus.

Voordat een goede medewerker een uitstekende medewerker wordt, zullen aangeleerde patronen doorbroken moeten worden. Dat gebeurt door middel van resultaatgerichte werkvormen waaronder gedragsanalyses, workshops en rollenspellen. Theorie is noodzakelijk, de juiste vertaling naar de praktijk essentieel!

Na afloop van een trainingsmodule gaan de trainers van Kenneth Smit verder. Worden de doelstellingen gerealiseerd? Wat is de volgende stap? Is er professionele coaching in het bedrijf beschikbaar? Is een follow-up training gewenst?

Neem gerust contact met mij op!

Armin Hietbrink

A.Hietbrink@kennethsmit.com

telefoon: 06-50929894

Adres- & Contactgegevens

Kenneth Smit

Meulenhorn 6
9636 GZ ZUIDBROEK

Website: www.kennethsmit.com

PRIVACY DISCLAIMER

a wwwanted website NAAR BOVEN