10&11

APRIL

2018

TT-HALL
ASSEN

« TERUG NAAR OVERZICHT

Meneer Regezma

Standnummer 193

Word VOLGER van de Linkedin-bedrijfsaccount van Meneer Regezma en verdien daarmee direct € 50,- (lees onder aan deze pagina hoe u moet handelen).

Meneer Regezma zorgt voor uw bedrijf.

Wij zijn uw aanspreekpunt en dienstverlener, binnen een uniek concept op het gebied van re-integratie- en gezondheidsmanagement voor bedrijven. Kijk op onze website welke re-integratie- en arbodiensten we bieden.

Lees ook alles over Sociale Innovatie, Duurzame Inzetbaarheid en verbeteren van Werkvermogen..

Samen met u gaan we van beleid naar praktijk. Dat levert betere en meetbare bedrijfsresultaten op (onder meer door een lager ziekteverzuim, hogere productiviteit en tevreden medewerkers). Bij ons krijgt u altijd uw eigen contactpersoon direct aan de lijn (of we komen naar u toe). Het eerste verkennende gesprek is altijd gratis en u kunt met ons prestatieafspraken maken.

Onze opdrachtgevers zijn grote en kleine bedrijven in Groningen, Friesland en Drenthe. Daarnaast werken we nauw samen met verschillende arbeidsdeskundigen, bedrijfsartsen, accountants, HRM-adviseurs en juristen. We hebben tevens goede contacten met gemeenten, UWV, verzekeringsmaatschappijen en arbodiensten. Binnen onze dienstverlening maken we gebruik van ons grote noordelijke relatienetwerk en indien nodig, brengen we u in contact met de juiste partijen.

De naam van ons bedrijf (Meneer Re-gez-ma) komt voort uit onze dienstverlening: Re-integratie- en GezondheidsManagement voor Bedrijven.

 

Abonnement

Een abonnement bij Meneer Regezma kost op dit moment slechts € 50,- per jaar. Wordt uw bedrijf voor 1 mei volger van deze Linkedin-accoount, dan is het abonnement gratis en verdient u daarmee direct € 50,- Geef u op via het invulformulier van onze website en vermeld daarbij dat u Linkedin-volger bent geworden.

Adres- & Contactgegevens

Meneer Regezma

Postbus 9503
9703 LM Groningen

Website: www.meneerregezma.nl

PRIVACY DISCLAIMER

a wwwanted website NAAR BOVEN