10&11

APRIL

2018

TT-HALL
ASSEN

« TERUG NAAR OVERZICHT

Holties Producties

Standnummer 143

Holties Producties is dagelijks bezig met het organiseren van festiviteiten. Alle bekende artiesten, bands, groepen, presentatoren, kinderprogramma's, showorkesten, eventueel samen met geluidsinstallaties, podia en decors kunnen geregeld worden door Holties Producties.

De wensen van de klant staan natuurlijk voorop.

Of het nu gaat om bedrijfs- en personeelsfeesten, themafeesten voor winkelcentra of particulieren, promotiefestivals voor hotels, restaurants of discotheken, huwelijksfeesten, jubilea, verjaardagspartijen of school- en studentenfeesten, Holties Producties weet de juiste noot te treffen. Met advies en een perfecte organisatie van A tot Z, inclusief catering van een bittergarnituur tot een sfeervol diner.

Holties Producties is aangesloten bij de Vecta, de Vereniging van organisatoren voor Evenementen, Concerten en Theater-activiteiten. Dit houdt in dat Holties Producties een erkend en betrouwbaar bureau is, gespecialiseerd in advisering met betrekking tot professionele begeleiding van evenementen, festiviteiten, bedrijfsfeesten, privéfeesten, etc. Daarvoor gelden een speciale gedragscode en algemene leveringsvoorwaarden.

Adres- & Contactgegevens

Holties Producties

Brink 35 a
7963 AB Ruinen

Website: www.holties.nl

PRIVACY DISCLAIMER

a wwwanted website NAAR BOVEN