10&11

APRIL

2018

TT-HALL
ASSEN

« TERUG NAAR OVERZICHT

Bakkershoeve Training & Vergadercentrum

Standnummer 303

Op één van de mooiste plaatsen in Nederland ligt centraal in hartje Drenthe, op nog geen 10 minuten van de grote weg, tussen drie prachtige natuurgebieden direct aan de rand van het bos, de in 2012 geopende Bakkershoeve.

Naast vergaderfaciliteiten, bieden we trainingen en arrangementen.  Dit in combinatie met bijzondere vergaderbreaks, managementgames en een bevlogen kok biedt de mogelijkheid om praktisch iedere gewenste bijeenkomst vorm te geven!

Met ons organisatietalent, de mogelijkheden van de locatie en de accommodatie en onze samenwerking met derden kunnen wij de organisatie van uw bijeenkomst uit handen nemen en zijn in staat om u en uw gezelschap volledig te ontzorgen.

Zoekt u een locatie voor een teamuitje, training of vergadering op de "hei", of bent u trainer/ coach zonder eigen accommodatie informeer dan naar de mogelijkheden. De Bakkershoeve is kleinschalig waardoor u bij groepen van meer dan 15 personen de accommodatie exclusief tot uw beschikking heeft. We maken graag een voorstel op maat, voor uw één of meerdaagse bijeenkomst.

 

Voor de Training & Vergaderlocatie van uw dromen; moet u naar de Bakkershoeve komen!

Adres- & Contactgegevens

Bakkershoeve Training & Vergadercentrum

Mepperdennenweg 11
7855PN Meppen

Website: www.Bakkershoeve.nl

PRIVACY DISCLAIMER

a wwwanted website NAAR BOVEN