10&11

APRIL

2018

TT-HALL
ASSEN

« TERUG NAAR OVERZICHT

Drentse Energie Organisatie

Standnummer 195

Drentse Energie Organisatie

De Stichting Drentse Energie Organisatie is een, vanuit de Provincie Drenthe opgerichte, financierings- en investeringsmaatschappij die de energietransitie in Drenthe wil versnellen. Met een slimme inzet van haar financiële instrumenten en kennis en kunde zet de organisatie in op duurzame economische ontwikkeling in Drenthe.

Energie Lening Drenthe

De Drentse Energie Organisatie biedt het MKB en organisaties in Drenthe een financiering voor investeringen in duurzame energie en energiebesparing.

De Energie Lening Drenthe is bedoeld om de drempel voor de aanschaf van bijvoorbeeld zonnepanelen, isolatie, een warmtepompinstallatie of een energiezuinig ledverlichtingssysteem te verlagen. De installatie van deze technieken draagt veelal bij aan lagere exploitatielasten, grip op de kosten van de ondernemer en een duurzame uitstraling van de organisatie. De Energie Lening wordt aangevraagd op basis van de offerte. Voor het afsluiten van de financiering wordt door de Drentse Energie Organisatie geen afsluitkosten berekend.

Adres- & Contactgegevens

Drentse Energie Organisatie

Westenbrink 1
9405 BJ Assen

Website: www.energieleningdrenthe.nl

PRIVACY DISCLAIMER

a wwwanted website NAAR BOVEN