10&11

APRIL

2018

TT-HALL
ASSEN

« TERUG NAAR OVERZICHT

BNI Nederland

Standnummer 303

Waarom kiezen voor BNI

BNI biedt een positieve, ondersteunende en gestructureerde omgeving voor het ontwikkelen van een stroom aan kwalitatief goede zakelijke aanbevelingen. Dit doen we door je te helpen sterke persoonlijke relaties op te bouwen met tientallen andere goede ondernemers.

Elk jaar geven leden van BNI miljoenen aanbevelingen die resulteren in miljarden aan extra omzet voor elkaar. Als je lid bent van BNI is het net of je elke dag een team van verkopers in de regio hebt rondlopen die koopsignalen herkennen welke voor jouw bedrijf van belang zijn. Andersom heb je zelf je mede-leden in gedachte en help je, waar mogelijk, hun bedrijf te promoten. Wie goed doet, goed ontmoet en beide partijen zullen de voordelen van de samenwerking ondervinden.

Succesvol netwerken vraagt inzet. De meest succesvolle chapters van BNI bestaan uit leden die zeer toegewijd zijn om elkaar te helpen door de inzet van van hun dagelijkse netwerk. Ze vormen een team. Als lid van BNI ben je verantwoordelijk voor het naleven van het beleid en de richtlijnen van de organisatie.

Adres- & Contactgegevens

BNI Nederland

Navolaan 15-39
9501 VJ Stadskanaal

Website: www.bni-nederland.nl

PRIVACY DISCLAIMER

a wwwanted website NAAR BOVEN