10&11

APRIL

2018

TT-HALL
ASSEN

« TERUG NAAR OVERZICHT

Gemeente Midden-Drenthe

Standnummer 150

Midden-Drenthe is een aantrekkelijke gemeente om te ondernemen, wonen, recreëren en te werken. Het wordt ook wel het ‘hart van Drenthe’ genoemd vanwege de centrale ligging. De mooie omgeving en de uitstekende verbinding via zowel weg als spoor, zorgen ervoor dat bedrijven en particulieren zich graag in Midden-Drenthe vestigen. De gemeente hecht waarde aan een goed ondernemersklimaat. Zowel de startende als de bestaande ondernemer kan bij de gemeente terecht voor advies en begeleiding. Ook tijdens de Bedrijven Contact Dagen kunnen ondernemers terecht bij de stand van de gemeente. Midden-Drenthe heeft samen met de plattelandsgemeenten Aa en Hunze en De Wolden en de ondernemers uit die gemeenten één groot beursplein rondom een groot netwerkterras.

Het is een mooie plek om u te ontmoeten en u te informeren over ondernemen in Midden-Drenthe. Maar ook over aanverwante zaken zoals wonen, werk en recreatie & toerisme kunt u informatie bij ons inwinnen en kunnen wij u faciliteren.

Bent u op zoek naar grond om uw plannen te ontwikkelen of wilt u graag weten hoe u zaken regelt met de gemeente? Bent u ondernemer en wilt u advies over bijvoorbeeld arbeidsintegratie, inzetbaarheid van arbeidsgehandicapten met een afstand tot de arbeidsmarkt? Kom dan naar de stand van de gemeente Midden-Drenthe! Wij adviseren u graag!

Adres- & Contactgegevens

Gemeente Midden-Drenthe

Postbus 24
9410 AA BEILEN

Website: www.middendrenthe.nl

PRIVACY DISCLAIMER

a wwwanted website NAAR BOVEN