10&11

APRIL

2018

TT-HALL
ASSEN

« TERUG NAAR OVERZICHT

Qlic Internet Solutions B.V.

 

Een team van zeven vaste toppers en drie flexibele specialisten. Sinds 2006 actief op internet. Denken in kansen en oplossingen in plaats van in problemen en onmogelijkheden. Gevestigd in Borger (Drenthe) en in Amsterdam maar werkzaam in heel Nederland. Betrouwbaar, accuraat en precies. Afspraak is afspraak. Deadline is deadline.

Vanuit twee vestigingen (Borger en Amsterdam) maken de toppers van Qlic websites, webshops en maatwerk applicaties voor klanten in heel Nederland. Dit doen we voor eindklanten, maar we ontwikkelen ook vele projecten in opdracht van reclamebureaus. Op dit moment werken we in een team van ongeveer 10 medewerkers met ieder hun specialiteit. Naast de ontwikkeling van websites, webshops en maatwerk software applicaties voorziet Qlic in een aantal ondersteunende producten en diensten. Denk daarbij aan Supportcontracten, SLA contracten, Webhosting en Domeinnaamregistratie.

We beheersen de programmeertalen en technieken PHP, Java, JEE, MySQL, JavaScript, jQuery, AJAX, (x)HTML (5) en CSS (3). We maken websites indien gewenst volledig Responsive en W3C Valid. Wij vinden het belangrijk om een 'qlic' te hebben met onze klanten. De medewerkers van Qlic zijn flexibel. We denken in mogelijkheden en oplossingen in plaats van in problemen. Qlic is daarnaast betrouwbaar. Wat wij zeggen, doen we. Wat we doen, zeggen we. We onderscheiden ons van concurrenten door goed te communiceren. Zo weet u waar u aan toe bent, en krijgt u grip op zaken die eigenlijk erg lastig te begrijpen zijn. Tot slot gaan wij voor kwaliteit. We zijn tevreden als u dat ook bent.

Wij gaan voor een echte 'Qlic' met onze klant.

 

Adres- & Contactgegevens

Qlic Internet Solutions B.V.

IJzertijdstraat 13
9531 RA Borger

Website: www.qlic.nl

PRIVACY DISCLAIMER

a wwwanted website NAAR BOVEN