10&11

APRIL

2018

TT-HALL
ASSEN

« TERUG NAAR OVERZICHT

Meilof Riks bv

Standnummer 442

 

Meilof Riks bv biedt kwalitatief hoogwaardige Vasco aluminium dakgoten en Aluvorm aluminium dak- en gevelproducten. Het assortiment bestaat uit diverse types dakgoten, verschillende felssystemen, kaders, luifels, windveren, gevelpanelen, dakranden, carports, pergola’s, gevelbanden en boeidelen. Het bedrijf biedt een uniek totaalpakket dat bestaat uit ontwerpen en ontwikkelen, produceren, leveren en monteren. Het ontzorgen van de opdrachtgever, optimale service, betrouwbaarheid en klantvriendelijkheid staan hoog in het vaandel van Meilof Riks bv.

De aluminium producten worden ontwikkeld en geproduceerd in overleg met:

- woningcorporaties

- bouwbedrijven

- projectontwikkelaars

- architecten

- zorginstellingen

Bij zowel nieuwbouw, verbouw als renovatie zijn de aluminium bouwproducten van Meilof Riks bv toe te passen. De bouwproducten van aluminium lenen zich uitstekend voor een strakke en moderne uitstraling, maar passen ook bij gebouwen met een authentiek karakter.

Voordelen van het gebruik van aluminium voor deze producten is het geringe gewicht, de duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. Het materiaal is onderhoudsarm, waardoor schilderwerk overbodig wordt. Ook is het volledig recyclebaar. Het aluminium is altijd voorzien van een coating/laklaag en is in verschillende kleuren en structuren verkrijgbaar.

De aluminium bouwproducten van Meilof Riks bv bieden vele voordelen zoals:

- Maatwerk

- Prefab

- Snelle levering en montage

- Kostenbesparend

- Producten in lange lengtes

- 10 jaar garantie

ISO- en VCA certificering garanderen de kwaliteit van de aluminium bouwproducten.

Adres- & Contactgegevens

Meilof Riks bv

De Zwaaikom 23
9641 KW Veendam

Website: www.meilofriks.nl

PRIVACY DISCLAIMER

a wwwanted website NAAR BOVEN