10&11

APRIL

2018

TT-HALL
ASSEN

« TERUG NAAR OVERZICHT

RSE Telecom en ICT

 

RSE Telecom & ICT is specialist in zakelijk dataverkeer, mobiele en vaste telefonie in Noord-Nederland. Vanuit onze vestigingen in Groningen, Winschoten en Emmen bieden wij complete netwerk- en telefonieoplossingen voor het bedrijfsleven en organisaties van klein tot groot.

Mobiele telefonie
RSE Telecom & ICT is zelfstandig adviseur in mobiele telefonie. Als partner van de grootste mobiele netwerken, geven wij u altijd deskundig, onafhankelijk advies. Dat is onder meer gebaseerd op de voor- én de nadelen van alle door providers aangeboden abonnementen en uw bel-, sms- en mobiel-internetgedrag. Zo krijgt u altijd het beste aanbod.

Vaste telefonie
Vaste telefonie kent vele vormen: bijvoorbeeld via de traditionele telefoonlijn, met een eigen centrale of externe centrale en bellen via internet. Voor welke vorm u ook kiest, RSE Telecom & ICT biedt altijd een no-nonsense abonnement, zorgvuldig geselecteerd op betrouwbaarheid en betaalbaarheid, passend bij het belgedrag binnen uw organisatie.

ICT
Een stabiel netwerk is een must voor iedere organisatie. Wij bieden voor elke klant een passende ICT oplossing, van ondersteuning tot volledig beheer van het datanetwerk. Ons team van gecertificeerde ICT-specialisten helpt u bij het onderzoeken, adviseren, installeren, beheren en verlenen van support.

Adres- & Contactgegevens

RSE Telecom en ICT

Kieler bocht 7
9723 JA Groningen

Website: www.rsetelecom-ict.nl

PRIVACY DISCLAIMER

a wwwanted website NAAR BOVEN