10&11

APRIL

2018

TT-HALL
ASSEN

« TERUG NAAR OVERZICHT

InBusiness Telecom BV

Standnummer 425

InBusiness Telecom in Emmen houdt zich voornamelijk bezig met advies en verkoop van mobiele telefonie, vaste telefonie, Wi-Fi netwerken en een diversiteit aan verbindingen in samenhang met aanverwante accessoires aan bedrijven in de zakelijke markt. Voor de bedrijven zijn wij een totaalleverancier in communicatie.

Voor alles wat een ondernemer nodig heeft om te communiceren met klanten en leveranciers, kunnen wij passende spraak- en data oplossingen aandragen, installeren en onderhouden. InBusiness Telecom is sinds de oprichting in 2002 succesvol wegens haar kennis, actieve klantbenadering en door te doen wat ze beloven. Er is veel aandacht en waardering voor en van de bedrijven.

Wij doen zaken met kwalitatieve hoogwaardige business partners en distributeurs, die onze dienstverlening mede op een hoog peil houden. Deze bedrijven zijn in het algemeen bekend in de zakelijk markt. Medio 2008 zijn wij gestart met VoIP telefonie op bestaande telefonie systemen bij de bedrijven. Kort daarna met de aanvullende dienst telefonie uit de Cloud. Wij hebben circa 250 professionele telefonie systemen bij onze relaties in service staan, en voor 350 relaties beheren wij 7000 mobiele aansluitingen.

InBusiness Telecom ontplooit haar activiteiten voor 80 % in de provincie Drenthe. De overige 20 % door geheel Nederland. Merendeel vanwege nevenvestigingen van bedrijven, waarvan het hoofdkantoor is gevestigd in de omgeving van Drenthe. De trouwe 1000 relaties van InBusiness Telecom zijn zakelijk actief in uiteenlopende branches, waarbij u kunt denken aan scholen, advocaten, notariskantoren, productie en mediabedrijven.

Tijdens kantooruren kunt u voor advies en aankoop van producten en diensten een bezoek brengen aan onze showroom. Tijdens en na kantooruren kunt u ook 7 dagen in de week en 24 uur per dag aankopen doen uit onze webshop.

ERKENNING VAN KENNIS EN DIENSTVERLENING ALS GECERTIFICEERD BUSINESSPARTNER VAN ALCATEL - LUCENT

InBusiness Telecom is officieel gecertificeerd als Business Partner’ van Alcatel-Lucent. Daarmee toont InBusiness Telecom BV aan, dat zij hoogwaardige kennis en dienstverlening biedt rondom het Alcatel-Lucent bedrijfscommunicatie-portfolio.

Dit partnerschap is onderdeel van Alcatel-Lucent’s ‘Business Partner Program’, een programma gericht op het verzekeren van kwaliteit en continuïteit van Alcatel-Lucent dealers. Om partner te kunnen worden moeten medewerkers beschikken over de juiste kennis op het gebied van Alcatel-Lucent’s oplossingen, moeten faciliteiten voor een kwalitatieve dienstverlening aanwezig zijn en natuurlijk voldoende zakelijk potentieel en continuïteit.

“De afgelopen periode hebben we veel geïnvesteerd in onze expertise en vaardigheden op het gebied van Alcatel-Lucent IP-telefonie en netwerk oplossingen.” Zegt Huub Zwart, Algemeen Directeur van InBusiness Telecom BV” Deze certificatie is een erkenning van de kwaliteit die we op dat gebied kunnen leveren en verzekert onze klanten van hoogwaardige dienstverlening”

“Alcatel-Lucent kiest voor een indirecte benadering van de zakelijke markt. Onze dealers spelen daarom een cruciale rol in de manier waarop wij onze zakelijke klanten van dienst kunnen zijn.” zegt Maud Holvast, Algemeen Directeur Business Partner Sales bij Alcatel-Lucent in Nederland. “We zijn dan ook zeer gespitst op de kwaliteit van ons dealernetwerk en verwelkomen InBusiness Telecom BV als Business Partner, gecertificeerd volgens onze strengste kwaliteitseisen.”

Ter bekrachtiging van het Business Partner Program ontving InBusiness Telecom BV vandaag het partnercertificaat en de bijbehorende business partner plaquette uit handen van Eelco Hollestelle, Channel Sales Manager bij Alcatel-Lucent Nederland.

In samenwerking met distributeur Nextel beschikken dealers van Alcatel-Lucent, naast hun eigen expertise, ook over uitgebreide ondersteuning en worden kennis en vaardigheden up-to-date gehouden aan de hand van trainingen in de nieuwste technologieën en het uitgebreide Alcatel-Lucent IP-communicatie portfolio.

Adres- & Contactgegevens

InBusiness Telecom BV

Nijbracht 154
7821 CE Emmen

Website: www.inbusinesstelecom.nl

PRIVACY DISCLAIMER

a wwwanted website NAAR BOVEN