10&11

APRIL

2018

TT-HALL
ASSEN

« TERUG NAAR OVERZICHT

Infoslot

Standnummer 160

Infoslot biedt inzicht in digitale inbraakbeveiliging!

Bezoek ons op het netwerkplein.

Denkt u eens aan uw bedrijfsdoelstellingen en met welke energie u er dagelijks weer voor werkt. Er zijn vele risico's welke het moeilijk tot onmogelijk maken om uw doelstellingen te halen.

Eén relatief nieuw risico is de schade die aangericht wordt door cybercriminelen. Hackers kunnen uw bedrijfs aanzienlijk beschadigen tot een faillisement aan toe.  Uit marktonderzoek blijkt dat 36% van de MKB bedrijven in Noord Nederland te maken hebben gehad met cybercriminaliteit.

Uw computersystemen, wifi, emailserver, laptop, website staan 24x7 online in verbinding met de wereld, dus zijn deze ook continu beschikbaar voor deze cybercriminelen. Maken ze ook bij uw bedrijf een kans? Wat vindt u ervan als er opeens andere informatie op uw website staat of concurrerende bedrijven uw klantgegeven hebben gekopieerd.

Infoslot kan een demonstratie geven aan u en uw medewerkers om te laten zien wat ICT beveiliging betekent en hoe hackers te werk gaan.

Ethical Hackers van Infoslot kunnen ook uw systeem analyseren (aanvallen) met dezelfde technieken die een hackers gebruiken. Hiervan wordt een uitgebreide rapportage gemaakt, waardoor u inzicht krijgt in uw digitale inbraakbeveiliging. Bestel een inbreekdag bij Infoslot.

Graag gaan wij met u in gesprek op de beurs.

 

Adres- & Contactgegevens

Infoslot

Juffrouw Clewittstraat 2b
9311 PG Nieuw Roden

Website: www.infoslot.nl

PRIVACY DISCLAIMER

a wwwanted website NAAR BOVEN