10&11

APRIL

2018

TT-HALL
ASSEN

« TERUG NAAR OVERZICHT

Foox Groothandel Bergsma

Standnummer 372

FOOX Groothandel Bergsma Hoogeveen is een regionale groothandel met een breed assortiment van food en non-food artikelen. Onze klanten kiezen voor service, gemak en snelle distributie.

Met het meest complete assortiment zoetwaren, frisdranken, koffie, disposables, schoonmaakmiddelen, kantoorartikelen, hygiënepapier en kerstpakketten voorziet Groothandel Bergsma in de behoefte van horeca, bedrijvenmarkt, scholen, verenigingen, instellingen en grootverbruikers.

FOOX Groothandel Bergsma is aangesloten bij FOOX Groothandelsorganisatie, een inkoop-, marketing- en salesorganisatie met aangesloten groothandelsbedrijven.

Elk aangesloten groothandelsbedrijf is specialist op het gebied van distributie van Zoetwaren, Frisdranken, Grootverbruik, Horecabenodigdheden, Koffie, en Telecom.

Door landelijke dekking garandeert FOOX Groothandelsorganisatie haar afnemers een hoge service. Afnemers van FOOX Groothandelsorganisatie zijn verspreid over heel Nederland: Horeca, Bedrijven en Instellingen, Kantines, Scholen en Verenigingen.

Hét motto is dat rendement niet alleen door scherpe prijzen verkregen wordt.
FOOX Groothandelsorganisatie denkt daarnaast graag met u mee.

Adres- & Contactgegevens

Foox Groothandel Bergsma

Stephensonstraat 66
7903 AW Hoogeveen

Website: www.bergsma-hoogeveen.nl

PRIVACY DISCLAIMER

a wwwanted website NAAR BOVEN