10&11

APRIL

2018

TT-HALL
ASSEN

« TERUG NAAR OVERZICHT

Faijdherbe Financieel en Fiscaal Adviseurs

 

Over Ondernemers

Vakmanschap en passie vormen de basis van uw ondernemerschap. Om succesvol te zijn wilt u als ondernemer voortdurend overzicht en inzicht hebben in de financiële positie van uw onderneming. Daardoor kunt u tijdig besluiten nemen en handelen als de situatie daarom vraagt. Daarbij heeft u behoefte aan betrokken advisering die verder gaat dan cijfers alleen.

Faijdherbe Financieel en Fiscaal Adviseurs

Vanuit onze kennis en ambitie begeleiden wij ondernemers bij het verwerken en interpreteren van hun financiële gegevens. Door integratie van fiscale regels in uw administratie wordt de belastingdruk laag gehouden en worden risico's beperkt.

Door de bij ons aanwezige financiële, fiscale en juridische kennis te combineren zijn wij mèt u in staat uw situatie vanuit verschillende invalshoeken te beoordelen. Zeker als u voor belangrijke besluiten staat als bedrijfsovername, rechtsvormkeuze of het doen van investeringen.

Ondernemers in financiële problemen kunnen bij ons terecht ter voorbereiding van een kredietaanvraag op basis van het Besluit Bijzondere Bijstand Zelfstandigen (BBZ-regeling). Vanuit onze eigen ervaring en kennis weten wij uw slagingskans aanzienlijk te verhogen.

De BBZ-regeling is ook geschikt voor startende ondernemers.Voor hen zijn wij een ideale partner.

Meer informatie kunt u vinden op www.faijdherbe-adviseurs.nl. Wij zijn u graag van dienst.

 

Adres- & Contactgegevens

Faijdherbe Financieel en Fiscaal Adviseurs

Postbus 361
9400 AJ Assen

Website: www.faijdherbe.com

PRIVACY DISCLAIMER

a wwwanted website NAAR BOVEN