10&11

APRIL

2018

TT-HALL
ASSEN

« TERUG NAAR OVERZICHT

Klok Onderhoud- en Afbouwgroep BV

 

Klok Onderhoud- en Afbouwgroep B.V. is een bedrijf met meerdere dochterondernemingen.
De hoofdlijnen van de werkzaamheden zijn afbouwprojecten en duurzaam vastgoedonderhoud.
Onze opdrachtgevers zijn zeer divers, onder andere; bedrijven, woningbouwverenigingen, ziekenhuizen, zorginstellingen, overheidsdiensten, gemeenten en particulieren. In samenwerking met de overige disciplines zijn wij in staat complexe projecten tot een afgerond geheel te brengen met onze speciaal opgeleide vakmensen. U heeft als opdrachtgever te maken met één contactpersoon, terwijl de werkzaamheden door de verschillende disciplines worden uitgevoerd. Tijdens onze werkzaamheden tonen wij respect voor het milieu en werken wij volgens de nieuwste normen en met de modernste materialen waarmee wij streven naar duurzaamheid in de breedste zin van het woord.

Klok Schilderwerken B.V. Onze specialisten zorgen voor een perfecte afwerking van het geheel, of het nu gaat om authentiek of strak en modern; mogelijkheden te over. Vooral op de onderhoudsmarkt zijn we sterk, wij bieden de klant een snelle en eenvoudige oplossing voor hun probleem als het gaat om een interne verbouwing of verhuizing. Meer dan 80 jaar ervaring is er op het gebied van schilderen, onder andere in onderhoudsprojecten. Wij zijn gespecialiseerd in conditiemeting volgens NEN 2767 en kunnen met de meest moderne apparatuur gebreken opsporen, zodat wij werkelijk de oorzaak kunnen traceren en het probleem aan de bron kunnen bestrijden en de werkzaamheden uitvoeren volgens de geldende NEN- en ISO normen.

Klok Project Totaal B.V. is o.a. gespecialiseerd in het bouwen van Cleanrooms en Totale Turn-key afbouw- projecten. Scheidingswanden en plafonds worden door ons gemonteerd, gecombineerd met het leggen van vloeren, betegelen van natte ruimten en het installeren van verlichting, raamdecoratie of het plaatsen van pantry of projectkeuken. Het reinigen en impregneren van gevels, maar ook het inspecteren van bouwkundige onderdelen, zoals voegwerk en dilataties, vervangen van ramen en deuren, plaatsen van hang- en sluitwerk (eventueel in combinatie met PKVW); kortom wij onderhouden het vastgoed van binnen en van buiten en nemen de zorg uit handen van de opdrachtgevers. De specialiteiten van onze medewerkers lopen uiteen. Wij hebben o.a. plafond- en wandmonteurs, timmerlieden, houtrotspecialisten en stoffeerders in dienst.

Klok Glascentrale B.V. Onze vakmensen zetten wij in wanneer hun specialisatie op het gebied van glas vereist is. Door het toepassen van functioneel of speciaal glas creëren zij transparantie in diverse ruimten. Wij plaatsen projectmatig isolatieglas voor verschillende opdrachtgevers, zakelijk en particulier. Door het toepassen van functioneel of speciaal glas creëren zij transparantie in diverse ruimten. Onze calamiteitendienst staat dag- en nacht voor u klaar (24- uur per dag/ 7 dagen per week). Wij zijn in staat om de meest voorkomende schades op te lossen. Zo dichten wij bijvoorbeeld panden bij storm- en/ of brandschade. Bij inbraakschade wordt het hang- en sluitwerk vervangen en worden andere voorkomende reparaties uitgevoerd. Vandalisme, lekkage het maakt niet uit, wij reageren snel en adequaat.

Adres- & Contactgegevens

Klok Onderhoud- en Afbouwgroep BV

Blokmakerstraat 2
9403 VD ASSEN

Website: www.klok.nl

PRIVACY DISCLAIMER

a wwwanted website NAAR BOVEN