10&11

APRIL

2018

TT-HALL
ASSEN

« TERUG NAAR OVERZICHT

Salespromotor BV

Standnummer 180

Salespromotor levert alles voor een succesvolle beurs- en congresdeelname. Wij zijn uw one–stop-shop. Naast een uitgebreid assortiment modulaire, praktisch op maat te realiseren beursstands, bieden wij een scala aan portable presentaties.


U bepaalt hoever onze dienstverlening gaat. Wij kunnen zorgen voor het beursconcept, het 3D ontwerp, de constructie en grafische productie. Bovendien verhuren wij AV en Catering benodigdheden, tapijt, meubilair enz. Wij bouwen uw stand met eigen Skyline Certified Installers, regelen de logistiek en verzorgen het projectmanagement. Bij Salespromotor doet u zaken met één partij. Dat schept duidelijkheid, bespaart kosten en voorkomt verrassingen.


U kunt bij Salespromotor stands huren, maar ook kopen. In het laatste geval regelen wij ook de opslag van uw stand, het transport en alle diensten die nodig zijn. Onze missie is om al uw zorgen over beursdeelname van u over te nemen. Full service is bij ons echt full service.

Salespromotor biedt u een compleet assortiment modulaire en portable beursstands. Naast het programma van Skyline bieden wij ook lokaal vervaardigde huurproducten voor meerdaagse congressen en netwerkmeetings. Ook levert Salespromotor designoplossingen voor winkel- en kantoorinrichting. Wij leveren uit voorraad, beschikken over eigen designers en een eigen groot formaat print- en signshop. Inspiratie nodig? Bezoek onze showroom en bekijk onze online presentaties.

Adres- & Contactgegevens

Salespromotor BV

Winkler Prinsstraat 2
9403 AZ Assen

Website: www.salespromotor.com

PRIVACY DISCLAIMER

a wwwanted website NAAR BOVEN