10&11

APRIL

2018

TT-HALL
ASSEN

« TERUG NAAR OVERZICHT

Werkplein Baanzicht

 

Werkplein Baanzicht

U wilt graag snel en effectief antwoord op uw vragen. De professionals van Werkplein Baanzicht ondersteunen werkgevers in het vinden van de juiste werknemers. Wij doen dat door werknemers te coachen naar werk en door ze te ontwikkelen met opleidingen. U plukt hier als werkgever de vruchten van. U kunt bij ons terecht voor advies op het gebied van personeel, subsidieverlening, loopbaancoahing, SROI, afspraakbanen of maatschappelijk verantwoord ondernemen. Om u snel en effectief van dienst te zijn werken wij samen met Alescon en Economische zaken van de gemeente Assen. Wij doen dat in het ondernemersteam.

Wat brengen wij en onze samenwerkingspartners in?

Werkplein Baanzicht
Wij zijn de intergemeentelijke sociale dienst voor de gemeenten Aa en Hunze, Assen en Tynaarlo. Onze medewerkers zijn professionals op het gebied van werk en inkomen. Heeft u vragen over het invullen van SROI, afspraakbanen, personele bezetting of andere zaken. U bent bij ons aan het juiste adres. Door onze kennis van zaken en ons grote netwerk kunnen wij u snel en effectief helpen.

Economische zaken
Wij kennen de plaatselijke markt als geen ander. Wij helpen u graag met het vinden van de beste locatie voor uw onderneming; bij uitbreiding of als starter. Daarnaast kunnen wij u van dienst zijn bij het vinden van mogelijkheden voor subsidies, het introduceren in netwerken en wat er nodig is voor bijvoorbeeld vergunningen.

Alescon Werk/Leerbedrijven
Werken leer je door te werken. Alescon levert mensen die ondanks hun ziekte of beperking graag aan de slag gaan.

Adres- & Contactgegevens

Werkplein Baanzicht

Stationsstraat 30-32
9401 KX ASSEN

Website: www.werkpleinbaanzicht.nl

PRIVACY DISCLAIMER

a wwwanted website NAAR BOVEN